Spuitlijm de oplossing op bijna alles!

Spuitlijm, de oplossing voor bijna alles!

Professionele spuitlijm komt in vele soorten en maten. Het kan gebruikt worden voor vele soorten plaatmateriaal zoals vinyl, tapijt, EPDM Dakbedekking en piepschuimen. Spuitlijm is een is lijm die door een unieke formule is gevormd tot een chemische substantie die er voor zorgt dat het perfect is voor een specifieke oplossing. Door een grote variatie aan chemische substanties zijn er vele soorten spuitlijm. De spuitlijm van Canect is leverbaar in verschillende verpakkingen en zijn direct te gebruiken.

De Spuitlijm is vriendelijk voor u

Voor het gebruiken van de spuitlijm van Canect is het niet nodig om een geavanceerde spuitinstallatie te hebben. De lijm wordt geleverd in een druk, het enige wat u dus nodig heeft is een simpel spuitsysteem bestaand uit een spuit en wat handgereedschap. De spuitlijm nevelt niet wat als het grote voordeel is dat u er weinig lijm verloren gaat en u zo min mogelijk slechte gassen inademt. Het leveren van de spuitlijm in een drukvat helpt hierbij. U kan hierdoor dus beter, sneller en efficiënter werken! Het voordeel van het gebruik van deze lijmen is dat het een snelle droogtijd heeft van enkele minuten, zodra het gebruikt is. Maar een geopend vat of bus kan veel langer mee. Met de samenstelling van het product is dus rekening gehouden met uw behoeften, zodat u met minder verlies van grondstoffen kan werken.

Voor wie is spuitlijm bedoeld?
Spuitlijm is bedoeld voor de professional die veilig en snel wil werken. Echte professionals beseffen dat kwalitatieve spuitlijm het verschil kan maken in hun werk. Het gedrag van een professional wordt gekenmerkt door het hebben van een open blik naar zijn omgeving en het letten op de gezondheid van hem en zijn collega’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *