Deuk in de auto, wat nu?

Zelfs de beste chauffeur maakt wel eens een fout. Slechts 1 moment onoplettendheid door u of door een medeweggebruiker kan al voldoende zijn om schade te rijden met uw auto. Een erg vervelende situatie. Schade is er in veel verschillende soorten en maten. Waar bij grote schade soms de hele voorkant vervangen moet worden, kan het bij kleine schade soms sneller worden opgelost. Een voorbeeld van zo’n snelle oplossing is het uitdeuken zonder spuiten. Hierbij wordt de deuk als het ware uit de auto ‘gemasseerd’ waardoor u zonder het vervangen van onderdelen zo de weg weer op kunt.

De voordelen
Er zitten natuurlijk veel voordelen aan het uitdeuken zonder spuiten. Het is ten eerste namelijk goedkoper dan het op traditionele wijze repareren van de schade. Het uitdeuken zonder spuiten is gemiddeld 70% goedkoper. Dit komt doordat het spuitwerk in veel gevallen een grote kostenpost is. Daarnaast is er ook geen nieuw paneel of plamuurwerk op de auto nodig. Hier gaat vaak ook veel geld in zitten. Als laatste is het uitdeuken zonder spuiten vaak klaar terwijl u wacht. Dat betekent dat u geen dagen meer zonder auto (of met leenauto) hoeft door te brengen.

Specialistisch werk

Het is erg belangrijk om de schade aan uw auto door een specialist te laten repareren. Dit geldt natuurlijk voor alle soorten schade. Wanneer u uw auto niet op een vakkundige wijze laat repareren bestaat er een kans dat de auto veel sneller gaat roesten en daarom meer onderhoud nodig heeft. Daarnaast is het mogelijk dat de auto anders zal reageren bij een ongeval dan waar de auto op getest is. Dit kan zeer gevaarlijke situaties opleveren die beter uit de weg kunnen worden gegaan. Ga daarom naar uw specialist op het gebied van autoschade.

Autoschade Roseboom
Autoschade en spuiterij Roseboom in Wekerom is een specialist op dit gebied. Mocht u in de onfortuinlijke situatie komen dat u schade aan uw auto moet laten herstellen dan heeft Autoschade Roseboom altijd een passende oplossing voor u. Van uitdeuken zonder spuiten tot ondersteuning van het contact met de verzekering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *