Deze week in de spotlights: Internetbureau gett

Full-service internetbureau gett

Gett is een full-service internetbureau dat gespecialiseerd is in het leveren van toegankelijke en gebruiksvriendelijke webshops die resultaat behalen. Bij Internetbureau gett zijn uitsluitend vakspecialisten in dienst. U kunt dus voor elk aspect van uw webshop (strategie, design, marketing, etc.) bij Internetbureau gett terecht. Ontdek hieronder hoe Internetbureau gett een passende PrestaShop webshop voor u realiseert.

​PrestaShop webshop op maat

Internetbureau gett werkt sinds 2009 met PrestaShop en is sinds 2013 PrestaShop Partner. PrestaShop is een gestructureerde modulaire ecommerce software. Dit maakt het mogelijk om koppelingen te integreren zonder de core code aan te passen. PrestaShop is zeer intuitief in gebruik en heeft een gebruiksvriendelijke backend. Lees meer over PrestaShop.

Image

​Doelstelling

Het belangrijkste aan uw PrestaShop webshop is dat uw klant wordt overtuigd dat uw webshop bij zijn of haar behoeften past. Door in gesprek te gaan wordt achterhaald wat de behoefte van de klant is en vanuit daar wordt de basis gelegd voor uw PrestaShop webshop. Op basis hiervan worden er doelstellingen gesteld. Samen met Internetbureau gett worden er concrete doelstellingen gesteld die gerealiseerd kunnen worden.

Concept

Het design begint bij een concept. De oplossingen om uw doelstellingen te behalen worden hierin uitgewerkt. De look and feel van de toekomstige webshop moet hierbij goed over komen. De specialisten van Internetbureau gett zorgen er samen met u voor dat uw PrestaShop webshop een optimale uitstraling heeft en makkelijk in gebruik is.

Realisatie

Zodra u tevreden bent over het concept wordt dit gerealiseerd. Het team van programmeurs maakt de webshop geheel naar zowel uw wensen en behoeften als naar de wensen en behoeften van uw klanten. Het totaalpakket wordt geleverd met een gebruiksvriendelijk CMS systeem. Zodat u in de toekomst makkelijk zelf aanpassingen kan doen.

Marketing

Uw PrestaShop webshop kan via verschillende manieren vindbaar worden gemaakt in de zoekmachines. Enkele voorbeelden hiervan zijn Search Engine Optimization (SEO) en Search Engine Advertising (SEA). Elke vorm hiervan komt uw webshop ten goede en zorgt er voor meer traffic. Wordt beter vindbaar dankzij de online marketeers van Internetbureau gett.

​​​​​​​Benieuwd wat Internetbureau gett voor u kan betekenen?

Al sinds1999 bewijst Internetbureau gett een trouwe partner te zijn voor haar klanten. Met een divers team van 11 specialisten is geen uitdaging te groot!

Internetbureau gett loopt graag voorop. Loopt u mee? ​Bezoek de website!
​​​​​​​
Internetbureau gett

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *